Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate 
cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal IMPORTANT, prin urmare vom indrepta eforturile noastre catre prelucrarea datelor tale in concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.
 
Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Suntem UP 2U CONSULTING & SRL- o companie de traning, coaching si consultanta care organizam si sustinem programe si evenimente de dezvoltare persoanala si profesionala. Pentru ca suntem deschisi sa aflam opiniile tale, precum si sa iti furnizam orice informatii suplimentare de care ai putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor tale, te incurajam sa contactezi Responsabilul UP 2U cu protectia datelor la adresa de e-mail  sau prin posta sau curier la adresa Str. Ardealului 11, Sect. 1 Bucuresti – cu mentiunea: in atentia Responsabilului UP 2U cu protectia datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele tale cu caracter personal direct de la tine, astfel incat ai controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferi. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la tine astfel: Cand te inscrii pentru un program sau pentru un eveniment, ne transmiti: numele si prenumele, orasul, adresa de e-mail, numarul de telefon pentru a te putea informa despre oportunitatile din zona ta de interes. Pe site-ul nostru web si in aplicatia smartphone putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri. Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru a beneficia de informare despre proiectele si evenimentele UP 2U.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:
A) Asigurarea serviciilor de suport. B) Oferirea de raspunsuri la intrebarile tale cu privire la proiectele de interes pentru tine si serviciile UP 2U sau ale partenerilor. C) Achizitionarea unui serviciu de la partenerii UP 2U. 
Prelucrarea datelor tale. Pentru aceste scopuri, este, in cele mai multe cazuri, necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre tine si partenerii UP 2U. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Pentru imbunatatirea serviciilor si relevantei resurselor primite de la noi

Ne dorim in permanenta sa iti oferim cea mai buna experienta online, atat pentru informare, cat si in momentul rezervarii unui loc la evenimentele UP 2U. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul tau de utilizator, te putem invita sa completezi chestionare de satisfactie sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata. Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati relevante pentru interesele tale legate de UP 2U, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile tale fundamentale sa nu fie afectate.
 

Pentru marketing

Vrem sa te tinem la curent cu privire la cele mai bune oportunitati pentru resursele care te intereseaza. In acest sens, iti putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail, SMS, telefonic) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la resurse similare sau complementare cu cele pe care le-ai accesat, informatii referitoare la noutatile UP 2U, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi proiecte sau campanii realizate de aceasta, sondaje de opinie. Pentru a-ti pune la dispozitie informatii de interes pentru tine, putem folosi anumite date cu privire la serviciile achizitionate anterior. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor tale si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra ta si nu te afecteaza similar intr-o masura semnificativa. In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul tau prealabil.
Te poti razgandi si poti retrage consimtamantul in orice moment, prin:
A) Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primesti de la noi; b) Contactarea UP 2U folosind detaliile de contact descrise mai sus. Ne poti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor tale cu caracter personal in scop de promovare, urmand sa dam curs cererii tale in maxim 48 de ore de la solicitare.

Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea. Acestea pot include:
A) Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei www.luizastefan.net fata de atacuri cibernetice:
Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea UP 2U, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile tale fundamentale. De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Ca regula generala, vom stoca datele tale cu caracter personal cat timp aveti un cont in UP 2U. Poti sa ne soliciti oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele tale cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale tale urmatoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plata/bancare;
– furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de formare si antrenare a profesionistilor inscrisi in UP 2U pentru a primi informatii de la noi. In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Protejam securitatea datelor tale cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor tehnice prin folosirea platformei wix.com pentru realizarea website-ului.
In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele tale cu caracter personal, iti atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi ai

Regulamentul general privind protectia datelor recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele tale cu caracter personal. Poti solicita accesul la datele tale, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau te poti opune prelucrarii datelor tale cu caracter personal. De asemenea, iti poti exercita dreptul de a face o plangere autoritatii de supraveghere competente sau de a te adresa justitiei. Dupa caz, poti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor tale cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor tale si dreptul la portabilitatea datelor.
Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.
Pentru a-ti putea exercita drepturile, ne poti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Te rugam sa retii urmatoarele aspecte daca doresti sa iti exerciti aceste drepturi:

Identitate

Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, te rugam sa ne transmiti cererile tale cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail pe care ai transmis-o catre noi. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a-ti verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii tale.

Onorarii

Nu vom solicita o taxa pentru a-ti exercita vreun drept in ceea ce priveste datele tale cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea ta de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva. Te vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a-ti solutiona cererea.

Durata de raspuns

Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum 48 de ore calculate in termenul zilelor lucratoare, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum o luna calendaristica. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de 48 de ore. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea ta.

Drepturile tertelor parti

Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Drepturi vizate:   

Accesul    
Poti sa ne ceri: 
•    Sa confirmam daca iti prelucram datele cu caracter personal;
•    Sa iti punem la dispozitie o copie a acestor date;
•    Sa iti oferim alte informatii despre datele tale cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi ai, cum poti face o plangere, de unde am obtinut datele tale, in masura in care informatiile nu ti-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea  
Ne poti cere sa rectificam sau sa completam datele tale cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.
 
Stergerea datelor    
Ne poti cere sa iti stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
•    Acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
•    Ti-ai retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
•    Dai curs unui drept legal de a te opune; sau
•    Acestea au fost prelucrate ilegal; sau
•    Ne revine o obligatie legala in acest sens.
Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii tale de stergere a datelor tale cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor tale cu caracter personal este necesara:
•    Pentru respectarea unei obligatii legale; sau
•    Pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea ta de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care ti-am putea refuza aceasta solicitare
 
Restrictionarea prelucrarii datelor    
Ne poti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
•    Acuratetea lor este contestata, pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
•    Prelucrarea este ilegala, dar nu doresti ca datele sa fie sterse; sau
•    Acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar ai nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
•    Ti-ai exercitat dreptul de a te opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.
Putem continua sa folosim datele tale cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:
•    Avem consimtamantul tau; sau
•    Pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
•    Pentru a proteja drepturile UP 2U sau ale altei persoane fizice sau juridice.
 
Portabilitatea datelor    
Ne poti cere sa iti furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau poti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:
•    Prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul tau sau pe incheierea sau executarea unui contract cu tine si
•    Prelucrarea se face prin mijloace automate.

 

Opozitia  
Te poti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, prelucrarii datelor tale cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care consideri ca drepturile si libertatile tale fundamentale prevaleaza fata de acest interes.
De asemenea, te poti opune oricand prelucrarii datelor tale in scop de promovare directa, fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate    
Poti cere sa nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:
•    Produce efecte juridice cu privire la tine; sau
•    Te afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.
Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:
•    Ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu tine;
•    Este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile tale; sau
•    Se bazeaza pe consimtamantul tau explicit.

Plangeri    
Ai dreptul sa depui o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Te invitam sa ne comunici cerintele tale

Fara a-ti afecta dreptul tau de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, te rugam sa ne contactezi in prealabil, si iti promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila. Astfel ca dorim sa iti reamintim faptul ca poti contacta in orice moment Responsabilul UP 2U cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii tale la contactele de mai jos.

Contact pentru chestiuni legate de confidentialitatea datelor tale:

Prin e-mail la adresa:  luiza@points-of-you.com sau
Prin posta sau curier la adresa: Str. Ardealului 11, Sect. 1 Bucuresti – cu mentiunea: in atentia Responsabilului UP 2U cu protectia datelor.

Cat timp pastram datele tale cu caracter personal

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

andaluizastefan@gmail.com

0726186300, Bucuresti

©2019 by Luiza Stefan - expert trainer